Main menu

Pages

5 epätavallista työtä, joita voit saada sairaanhoitajan tutkinnolla

 Vuoteen 2014 mennessä – vain kahdeksan vuoden kuluttua – lääketieteen ammateissa on tarjolla 3,6 miljoonaa uutta työpaikkaa, joista suurin osa – noin 60 % – on avoinna jonkin tai toisenlaisen sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneille. Rekisteröityjen sairaanhoitajien kysyntä on suurin – työtilastokeskuksen arvion mukaan sairaanhoitajien työpaikkojen määrä nousee 27 % vuoteen 2014 mennessä – mutta myös sertifioiduille sairaanhoitajan avustajille, laillisille lähihoitajille, sairaanhoitajille, lääkäriassistentit ja lääketieteen teknisten alojen, kuten flebotomian ja pulmonologian, ammattilaiset.


Ja jos luulit, että sairaanhoitajien ainoat työpaikat olivat sairaaloissa ja sairaanhoitolaitoksissa, työtilastotoimistolla on sinulle lisää uutisia. Alle 60 % rekisteröidyistä sairaanhoitajista työskentelee sairaalassa. Sairaanhoitajan tutkinto avaa mahdollisuuksia niin monille aloille, että se on helposti yksi monipuolisimmista ja hyödyllisimmistä tutkinnoista, mitä voit hankkia. Ei vain sitä – sairaanhoitajan tutkinto vetoaa monenlaisiin ihmisiin. BLS:n mukaan noin 20 % hoitotyön aloittavista on iäkkäitä työntekijöitä, jotka ovat aloittamassa toista uraa. Monia heistä ovat houkutelleet hoitopulan laukaisemat palkankorotukset, mutta monille sairaanhoitajan tutkinto on mahdollisuus tehdä jotain, josta tulee hyvä mieli.


Oletpa juuri aloittanut sairaanhoitajan urasi, palaat töihin tauon jälkeen tai olet vaihtamassa hoitotyön uraan toiseksi uraksi, tutustu mahdollisuuksiin, jotka sinulla on sairaanhoitajan tutkinnon suorittamisen yhteydessä.


Lasten kotisairaanhoito on yksi kasvavista aloista sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneille. Jokaisella unionin osavaltiolla on nyt jonkinlainen varhaisen puuttumisen ohjelma, joka tunnistaa alle kolmevuotiaat lapset, joilla on erityistarpeita. Lasten kotiterveydenhuolto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä lasten ja vanhempien kanssa ja saada todellista muutosta heidän elämäänsä.


Elder Home Health Care on kentän toinen pää. "Amerikan ikääntyminen" tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset tarvitsevat hieman apua pysyäkseen kodeissaan. Hoitoassistentit, rekisteröidyt sairaanhoitajat ja laillistetut sairaanhoitajat voivat tarjota sen vähän ylimääräistä, jonka avulla eläkeläinen voi säilyttää korkeamman elämänlaadun ja pysyä kotona, kun hän tarvitsee vain muutaman tunnin sairaanhoitoa päivässä tai viikossa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Verenluovutuskeskuksessa työskentely on vaihtoehto, joka tekee sinusta osa hengenpelastusverkostoa. Verenluovutuskeskuksissa on muutakin kuin vain IV-hoitojen aloittaminen. Fareesiin erikoistuneet sairaanhoitajat voivat saada korkeita palkkoja, ja verenkeräysalalla työskentelevä sairaanhoitaja voi olla arvokas yhteisön järjestäjä sekä lääkäri.


Critical Care Transport -sairaanhoitaja vaatii useita sairaanhoitajan tutkintoja, mutta se voi olla yksi mielenkiintoisimmista ja kiehtovimmista saatavilla olevista sairaanhoitajan tehtävistä. CCT-sairaanhoitaja seuraa potilaita, jotka kuljetetaan kotoa tai hoitolaitoksesta toiseen hoitopaikkaan. Sairaanhoitaja on vastuussa jokaisen potilaan hoidon jatkuvuudesta – ambulanssin perässä. Se on haastava ja hauska työ, josta saa vaaditun kokemuksen mukaisen palkan.


On Site Nursing on laaja kenttä sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneille lääketieteen työntekijöille. Voit työskennellä huvipuistossa tai eläintarhassa tai osavaltion tai kansallispuiston lääkärin vastaanotolla tai tarjota hätäaputyöntekijöitä rannalla tai muussa virkistysympäristössä. Jos päätät työskennellä paikan päällä leirillä tai muussa laitoksessa, etusi voivat sisältää ilmaisen opetuksen omalle perheellesi.

Comments